Despre brutaria DONA

Înființată în 1999, Brutăria Dona din Voiniceni oferă produse de panificație de mai bine de 15 ani, în tot judetul Mureș și împrejurimi.

Trecând prin mai multe etape de extindere, retehnologizare, extindere a gamei de produse și mai nou un rebranding, Brutaria Dona s-a străduit să fie cât mai aproape de consumatori și de evoluția pieței și a tehnologiei, atât cu produsele de panificație, cât și cu cele de patiserie.

Distribuită în peste 200 de magazine și supermarketuri, pâinea Dona ajunge în fiecare dimineață pe rafturile magazinelor, în sortimente diversificate și în mai multe gramaje/produs, pentru a acoperi cerințele consumatorilor.

Pe lângă pâine, brutăria oferă și o gamă largă de produse de patiserie, disponibile de asemenea în magazine.

Produsele speciale și de sezon fac parte din producția brutăriei, fiind realizate pe bază de comandă: pachetul pentru înmormântări, cozonacii de sărbători, chiflele de diferite tipuri, etc.

Patiseriile Dona sunt un alt segment prin care Dona oferă produse delicioase, mereu proaspete, preparate zilnic de către patiserii noștri. Poziționate în centrul orașului Tg. Mureș, respectiv zona Tarom (P-ța Trandafirilor 43) și în curând pe str. Revoluției, sau în centrul orașului Reghin, patiseriile Dona vă îmbie în graba de peste zi să savurați un covrig, o plăcintă, un croissant, precum și multe alte produse, într-o mare diversitate de umpluturi, atât sărate cât și dulci.

Noutăţi

Pâine cu semințe
Nimic nu e mai plăcut în casă decât mirosul de pâine proaspătă. Pâinea cu semințe de la Dona este
Pâine bavareză
Ne-am adaptat nevoilor clienților noștri și am creat pâinea bavareză cu un gust aparte, specifică
Baghetă Rustică
Bunătățile sunt create pe gustul tuturor, iar bagheta rustică de la Dona este creată pe gustul tău.
Beigli cu nucă
Cozonac unguresc cu umplutura bogata de nuca. Este  versiunea mai bogata in umplutura a cozonacului

Dona dă savoare dimineții

Micul dejun este un ritual ce face viaţa mai frumoasă. Ne completează, ne dă energie, ne ajută să începem ziua cu forţă şi bună dispoziţie. Şi poate fi servit în felurite gusturi. Care dau fiori. Iar noi participăm la acest ritual, prin pâinea şi produsele pe care le oferim, zi de zi. Până când vrei tu. Ce înseamnă pâinea pentru noi? Fericirea din ochii tăi, când ai gustat şi ţi-ai dat seama că e "altceva" decât până acum. Şi mulţumirea pe care